Umeå Älven städ – Städfirma Umeå

Sedan RUT avdraget infördes är det massor av människor som startat verksamheter inom städ och hushållsnära tjänster. Vissa driver det i mycket liten skala, medan andra blivit riktigt stora inom området. En av de som blivit stora är Umeå Älven Städ, som är en städfirma i Umeå med ett komplett sortiment av städtjänster.

Anledningen till att de blivit stora är att de har en bra miljöplan rörande allt från fordonspark till de medel de använder vid städning. Utöver det erbjuder de också mycket bra tjänster av hög kvalitet. Sist men inte minst har deras personal alltid ett leende på läpparna.

Flyttstädning Umeå

En av de mest eftertraktade tjänsterna efter hemstädning hos Umeå Älven Städ är flyttstädning. Här utnyttjar många flyttstädning luleå, men anledning av jobbets komplicerade karaktär.

Att flyttstäda är inte längre något enkelt arbete. Här har kraven blivit mycket högre, vilket gör att de som valt flyttstädning som en del av sitt yrke alltid gör det bäst. Dessutom får du alltid en garanti på att din flyttstädning passerar en inspektion, så du slipper otrevliga överraskningar.

Umeå Älven Städfirma Umeå erbjuder flyttstädning Umeå, samt att de också erbjuder flyttstädning Luleå. När du väljer deras tjänster vet du att det alltid blir rent hus på rätt sätt.

Flyttstädning ingår i RUT avdraget

Något som du inte får missa, är att flyttstädning ingår i hushållsnära tjänster. Det betyder att du får göra avdrag på halva arbetskostnaden upp till hela 75 000 kronor per år. Inte nog med det. Sedan den 1 augusti 2016 ingår även avdrag för själva flytten i RUT avdraget.

På så sätt kan du göra avdrag på arbetskostnaden för allt från flyttstädning, packhjälp och transport till ditt nya hem. Ett fantastiskt avdrag som leder till att både flyttstädning och flytt blir lite billigare och lite roligare.

Related Post