Golvslipning i Stockholmsområdet

Något av det bästa du kan ha på golvet är äkta parkett. Ja, det kostar alltid lite extra att lägga in ett nytt parkettgolv, men du får ett robust golv som håller längre än billigare klickgolv och laminatgolv.

Parkettgolv är mycket vanliga i lite äldre hus, samt i olika områden som vi anser ha lite högre klass. Dock kan fina parkettgolv finnas vart som helst. Något som gör ett val av parkettgolv mycket bättre, är också att du kan slipa det en eller två gånger.

Idag är det mycket vanligt att renovera parkettgolv i Stockholmsområdet. Här finns det exempelvis många som utför golvslipning Lidingö, vilket är ett område där hus och mark kostar lite mera än på andra platser.

Jämför du det med golvslipning Nacka, så blir priset för kvadratmeter samma. Skillnaden blir att värdet troligen ökar mera i Lidingö, än vid en golvslipning Nacka.

Viktigt när du anlitar hantverkare för golvslipning Nacka

Det finns två saker som är mycket viktiga att tänka på när du anlitar hantverkare, bortsett från att de ska ha den utbildning och erfarenhet som jobbet kräver. För det första ska de aldrig erbjuda pris per timma. Något som ger dig som kund en osäkerhet rörande den totala kostnaden. Här ska du alltid se till att få ett fast pris per projekt.

För det andra ska du alltid fråga om ROT avdrag. Här ska alla seriösa hantverkare erbjuda avdrag direkt på den faktura de presenterar till dig. För att du ska ha koll på ROT avdrag vid golvslipning Lidingö eller Nacka, ligger det på 50 000 kronor per år. Avdrag får göras för arbetskostnader förknippade med projektet med 30 %.

Sist men inte minst, om du sedan hittar en hantverkare som du kan föra en social konversation med under arbete. Ja, då är det naturligtvis något som bidrar mycket till om du anlitar samma företag nästa gång.

Related Post