Populära skönhetsbehandlingar

Har du gått i tankarna på att göra någon skönhetsbehandling? Oavsett om det är en ansiktsbehandling eller ett ingrepp i form av operation är det viktigt att du går till en bra klinik med certifierad personal. Vi rekommenderar därför Klinik Estetik i Stockholm. Där hittar du ett brett utbud av populära behandlingar. Nedan följer några behandlingar och ingrepp som går att göra hos kliniken. Kontakta dem för en konsultation om du vill veta mer:

Vampyrbehandling Stockholm är även känt som PRP (platet rich plasma) som innebär att man utvinner plasma från ett blodprov och injicerar i ansiktet, på huvudet eller andra områden på kroppen. PRP använder dina egna kropps läkande kraften för att förbättra din huds struktur. En cool behandling som växer i populäritet.

  • Botox Stockholm – ett av Sveriges vanligaste skönhetsingrepp! Detta innebär att man sprutar in ett muskelförsvagande medel som gör att huden slätas ut. Förutom att huden får mindre rynkor, så använder många botox för att bli av med huvudvärk, migrän eller annan smärta som beror på väldigt aktiva muskler.
  • Stussförstoring även kallat rumpförstoring, går att göra med implantat eller med eget fett från kroppen. Det här är ett ingrepp som kan förändra dina former enligt dina egna önskemål. En kirurgisk rumpförstoring är att passande alternativ för dig som vill fylla ut eller forma om rumpan av olika anledningar.
  • Ansiktsimplantat är ett ingrepp för den som vill förändra delar av sitt utseende i ansiktet. Det kan vara att du vill balansera ansiktet eller så är målet att få en specifik del lite fylligare. Det är vanligt att göra ett ansiktsimplantat i samband med att ett ansiktslyft har gjorts innan, för att få ett slätare och fylligare resultat.
  • Lårplastik eller armplastik kan du göra om du har tappat mycket i vikt eller blivit äldre. Som ett resultat av viktnedgång kan dina överarmar och lår bli slappa och hängande. Det här är tyvärr inte något som går inte att träna bort, men det går att korrigera ändå tack vare lår- eller armplastik. Då tas överskottsfett och hud bort. För ett ännu bättre resultat kan du kombinera lårplastiken eller armplastiken med fettsugning till dessa behandlingar.

Om du funderar på ett eventuellt ingrepp är det viktigaste att du har haft tid på dig att fundera samt att en konsultation har gjorts för att gå igenom viktiga detaljer och förväntat resultat. Det är viktigt att du är säker på ditt beslut och gör det för att du själv vill!

Related Post